Webshop

Aloe Vera

Life-Smile werkt met de hoogwaardige gezondheids- en verzorgingsproducten van Forever. Deze producten zijn verkrijgbaar in de praktijk van Life-Smile in Breda of online te bestellen via de webshop.

Klik hier voor webshop

 

In de webshop kun je terecht voor een breed assortiment dranken, voedingssupplementen, huidverzorgingsproducten, producten voor persoonlijke verzorging, cosmetica en gewichtsbeheersingsproducten.
Het hoofdbestanddeel van de producten is Aloë Vera.

Aloë Vera (of Barbadensis Miller) is een plant die in het blad water opslaat en vasthoudt, waarbij de pure gel uit het blad reeds eeuwenlang wordt gebruikt voor verbetering van gezondheid en schoonheid.
Het gebruik van bestrijdingsmiddelen wordt vermeden, en het gepatenteerde stabilisatieproces zorgt ervoor dat deze Aloë Vera in wezen hetzelfde is als de gel uit het blad.

Forever is niet afhankelijk van andere leveranciers en kan daardoor de kwaliteit van de Aloë garanderen.
Zij beginnen met 100% gel en voegen voldoende andere ingrediënten toe zodat uitzonderlijke kwaliteitsproducten worden gefabriceerd.

Door de veelzijdigheid van Aloë Vera Gel kan dit als drank geconsumeerd worden of op de huid worden aangebracht.
Forever producten zijn niet op dieren getest en bewijzen dat de natuur de kracht heeft ons te helpen ons goed te voelen en er stralend uit te zien.

In de webshop kun je producten online aanschaffen. Wil je persoonlijk advies neem dan contact op met mij.

 

Aloe veld