Blog·Lifestyle

Puur Gezond SummerProof!

Over enkele weken beginnen al de eerste zomervakanties. En hoewel de zomer nu af en toe ver te zoeken is, is het natuurlijk wel fijn als je straks SummerProof bent!
Het is nu dan ook de hoogste tijd om te starten met een gezonde lifestyle zodat je in de vakantie met een gerust hart je bikini of zwembroek uit de kast trekt.

Pak het deze keer goed aan!

Pak het deze keer meteen goed aan en leer jezelf een blijvende gezonde levensstijl aan. Ga niet voor een crash dieet waarbij je jezelf uithongert en tijdelijk kilo’s kwijt raakt. Daarna kom je vaak nog meer aan dan ooit tevoren. Misschien heb je dat eerder wel gedaan maar zul je ook gemerkt hebben dat dit vaak moeilijk vol te houden is, met als gevolg dat je je ineens weer stort op de ongezonde lekkernijen omdat de verleiding te groot blijkt te zijn….

Hoe pak je het aan?

Maar hoe pak je dit het beste aan?
Belangrijk is dat je jezelf een gezond eet en leef patroon aanleert. En dat doe je niet van de ene op de andere dag. Het beste is om dit stapsgewijs te doen, zodat je er langzaam aan went. Hierdoor creëer je een gezond basis eetpatroon waar je altijd op terug kunt vallen. Het betekent ook dat je best nog wel eens iets lekkers kunt nemen. Als je maar steeds weer terug grijpt naar je gezonde basis.

Eerste stap

Wat wordt je eerste stap?
Een echte aanrader is te starten met het reinigen van je lichaam. Hierdoor voer je afvalstoffen af, je gaat je voedingsstoffen beter opnemen waardoor je je direct energieker en fitter zult voelen. Je wordt bewust van je eetgedrag en gaat je eerste kilo’s kwijtraken. Een enorme stimulans om gezond door te gaan!

Puur Gezond

De volgende stap is dat je gaat starten met het aanleren van een blijvend gezond eetpatroon. De methode PuurGezond is een eerlijke en heerlijke manier om mee aan de slag te gaan.
Wat is PuurGezond?
PuurGezond is een combinatie van gezond eten en bewegen.
PuurGezond producten zijn bijvoorbeeld groenten, fruit, vlees, vis, noten, volkoren graanproducten en zuivel.
PuurGezond heeft meer smaak, meer voedingswaarde en geeft meer verzadiging.

PuurGezond Healthy Food
PuurGezond

10 Spelregels PuurGezond & Slank Plan:

 1. Eet pure, onbewerkte producten
  zoals groenten, fruit, vlees, vis, ei, graanproducten en melkproducten
 2. Eet ruime porties eiwitrijke producten:
  vlees, vis, zuivel, peulvruchten en eieren. Ze geven je de meeste verzadiging en zijn dus ideaal als je wil afslanken
 3. Eet veel groenten.
  Groenten zijn onmisbaar bij het afvallen. Je kunt ze echt onbeperkt eten en ze zitten vol gezonde voedingsstoffen.
 4. Beperk de hoeveelheid koolhydraten.
  In het PuurGezond & Slank Plan eet je niet teveel suiker en zetmeel, zoals in snoep, koek, brood, pasta, rijst en aardappelen. Zo bespaar je calorieën en val je af. Bijkomend voordeel is dat je minder last hebt van bloedsuikerschommelingen
 5. Eet 3 lekkere maaltijden en 4 volwaardige tussendoortjes per dag
 6. Drink minstens 2 liter.
  Niet alleen water, maar ook koffie, thee, melk, vruchtensap en bouillon tellen mee. Drink zo min mogelijk alcohol, omdat dat veel calorieën levert en de eetlust verhoogt.
 7. Beweeg ongeveer een uur per dag.
  Denk niet alleen aan rustige beweging, zoals fietsen en wandelen. Maar maak ook drie keer per week tijd vrij voor een korte conditietraining en krachttraining. Zo houd je je stofwisseling op peil en beperk je het gevreesde jojo-effect. Bovendien kom je strakker in je vel te zitten!
 8. Plan je eten en beweging.
  Porties afwegen en calorieën tellen is absoluut niet nodig. Maar het is wel handig om de juiste boodschappen in huis te hebben en om te plannen wat je gaat koken. Dat scheelt je tijd en voorkomt verspilling van voedsel. Het is ook aan te raden om in je agenda ruimte te maken voor sport en beweging. Dat tikje structuur maakt het net wat gemakkelijker om af te vallen.
 9. Neem je rust.
  Te weinig slaap en te veel stress, dat zijn twee grote risicofactoren voor het krijgen van overgewicht. In het PuurGezond & Slank Plan neem je wat meer de tijd voor jezelf. Door op tijd naar bed te gaan, bewust te ontspannen en meer te bewegen. Daar varen lichaam en geest wel bij.
 10. Geniet!
  Eten is een van de vreugden van het leven. Samen eten met je gezin of met vrienden, genieten van je zelfbereide maaltijd…In het PuurGezond & Slank Plan staat lekker eten voorop! Probeer de eenvoudige recepten en tips en je zult ontdekken dat gezond eten ook heel erg lekker kan zijn.
  * Bron: PuurGezond Slank in 8 stappen

Met deze regels in het achterhoofd is er het 8 weeks PuurGezond & Slank Plan wat je kunt starten.
In die 8 weken leer je elke week een deel van je eet en leefpatroon aanpassen.

Aanbieding voor de maand juni!

Wil jij er voor gaan en SummerProof worden? Meld je dan nu aan bij Life-Smile!
Onder persoonlijke begeleiding werk jij toe naar een blijvend gezond gewicht en eet/leefpatroon.

In de maand juni heeft Life-Smile een spectaculaire aanbieding:

 • Maak nu een vliegende start met een 9 daagse reinigingskuur. Voel je fitter, energieker en ga je eerste kilo’s kwijtraken. Nu voor € 120,- inclusief GRATIS intake voeding (30 min), GRATIS onbeperkt sporten onder begeleiding bij Centrum Fit in Etten-Leur, GRATIS 1 Luxomed* behandeling en GRATIS eindafspraak met Life-Smile (30 min)
 • Ontvang na het volgen van de reinigingskuur, 20% extra korting op het 8 weeks PuurGezond en Slank Plan onder persoonlijke begeleiding van Life-Smile: nu € 200,- i.p.v. € 250,- (dus slechts € 25,- per week incl. GRATIS boek PuurGezond in 8 stappen + 1 set stappenkaarten t.w.v. € 22,50) Totale voordeel: € 72,50 !

*Luxomed: biedt ondersteuning bij natuurlijk gewichtsverlies, herstellen van hormonale disbalans, stoppen met roken en anti-aging. Gebruik makend van infrarood is de behandeling comfortabel, pijnloos, hygiënisch, effectief en geen medisch risico.
Bron: Centrum Fit Etten-Leur

Gun jezelf de voordelen het PuurGezond & Slank Plan van Life-Smile:

 • Vliegende start door middel van 9 daagse reinigingskuur met veel gratis extra’s!
 • Stap voor stap afvallen, dus zonder veel moeite
 • Lekker eten!
 • Een nieuwe leefstijl met aandacht voor beweging en ontspanning
 • PuurGezond eten, zodat je volop energie houdt
 • Veel menutips en lekkere recepten
 • Nu met extra korting in de maand juni!

SummerProof

Let’s get SummerProof!!

Tot snel!
Gezonde groet,

Martine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *