Wie ben ik?

Dankzij de methodes die ik toepas in mijn dagelijks leven geniet ik elke dag van heerlijke gezonde gerechten, ben ik veel afgevallen en houd ik mijn gewicht op peil.
Ik voel me hier goed bij. Het is geen dieet maar een gezonde levensstijl die een leven lang vol te houden is.

Ik doe niets liever dan vrouwen inspireren en coachen om gezonder te leven.
Gezond afvallen met behulp van pure voeding, ondersteund door natuurlijke producten.

Het mooiste voor mij is om te zien dat JIJ succesvol bent!
Succesvol met afvallen en gezonder leven. Energieker en fitter. Dat je voor jezelf kiest waardoor jij krachtiger en vol trots in het leven kan staan.

Wat je nog meer mag weten.
Een burnout in 2010 heeft mij gedwongen andere keuzes te maken in mijn leven. Een lange tijd van herstel volgde en vooral een lange tijd om uit te zoeken wat ik nu graag wilde en kon.
Uiteindelijk heb ik mijn passie en kwaliteit gebundeld: food en coaching.
Ik heb hard aan mezelf gewerkt door gezonder te gaan leven en meer ontspanning te zoeken. Ik begon met hardlopen, iets wat ik vroeger vreselijk vond. Maar het bracht mij ontspanning door inspanning en een nieuw doel in mijn leven. Ik begon het zelfs leuk te vinden en het is nu uitgegroeid tot een nieuwe passie!
Mede door mijn ervaring kan ik ook JOU helpen JOUW doelen te bereiken.

Sinds 2013 ben ik gecertificeerd gewichtsconsulente. Daarnaast heb ik de opleiding Kind & Voeding gevolgd en diverse workshops waaronder Overgang & Voeding. 
Sinds 2016 ben ik een samenwerking aangegaan met Hart for her Breda, sportschool speciaal voor vrouwen. In mijn eigen praktijk daar begeleid ik vrouwen bij het afvallen en aanleren van een gezond eet patroon en geef ik regelmatig workshops en lezingen.

Ik ben getrouwd met Walter en samen met Amber (12) en Britt (10) vormen wij een sportief en ondernemend gezin.
Met grote regelmaat zijn wij op of rond het hockeyveld te vinden. En in onze vrije tijd vinden wij het leuk om nieuwe dingen te ontdekken in binnen- en buitenland. 

Wil jij ook gezond, energiek en fit zijn?
Ik help jou graag jouw doel te bereiken en een leven te leiden waarbij jij je goed voelt en lekker in je vel zit.
Mijn succes is wanneer JIJ succesvol bent!

Martine

Martine Hansen Lifestyle Coach bij Life-Smile