Lifestyle Coach

Salade, Health, Lifestyle

Energiek, Fit, Slank

Wil jij afvallen, meer energie, je fit voelen? Ik begeleid jou heel graag om dit alles te bereiken. Om je energiek te laten voelen werk ik met de Aloë Vera producten van Forever. De C9 cleansing (reiniging) is een reset voor lichaam en geest om je weer lekker in je vel te voelen in slechts 9 dagen tijd.

Afvallen

Wanneer je wil afvallen zijn er meerdere mogelijkheden, afhankelijk van wat je wil en hoeveel je wil afvallen. Dit zullen we bespreken tijdens een intake gesprek waarbij ik je zal vragen enkele dagen een voedingsdagboek bij te houden. Je wordt gewogen en gemeten (alleen als jij dit wil) en jouw doelen worden besproken.

Puur Gezond                                  

Met behulp van de methode Puur Gezond coach ik jou in 8 weken naar een gezonde levensstijl waarbij je leert genieten van pure, onbewerkte en lekkere voeding in combinatie met beweging en ontspanning. Wanneer je voor deze methode kiest ontvang je gratis ondersteunend materiaal en het boek Puur Gezond “Slank in 8 stappen”. Voorafgaand aan dit traject kun je de C9 reinigingskuur inzetten om een vliegende start te maken naar een gezonde levensstijl. De reiniging zorgt voor vermindering van suiker en snack behoefte en zorgt vaak al voor enkele kilo’s gewichtsverlies in 9 dagen tijd.

 

Half a year from now, you wish you had started today!

Veel afvallen?                                

Wil je veel kilo’s kwijt of wil je jouw gezonde levensstijl op basis van Aloë Vera voortzetten dan kun je kiezen voor het vervolgpakket F15, gericht op vetverbranding en spieropbouw of we stellen een maatwerkpakket samen.

Coaching

Life-Smile biedt zowel online als offline coaching. Kijk bij tarieven voor alle mogelijkheden.