Blog·Lifestyle

Fit en energiek de lente in!

Lente!

20 maart: Het is vandaag lente!!
Ik word hier altijd super vrolijk van!
Heerlijk: weer de lange, zonnige dagen tegemoet. Lammetjes in de wei, voorjaarsbloemen in bloei en verse groene blaadjes aan de boom. De natuur ontwaakt!

Voorjaarsmoeheid

Zelf ontwaak ik ook weer uit mijn “winterslaap”. Ik heb weer veel meer zin om dingen te ondernemen en er op uit te gaan.
Maar soms kan ik wel wat extra energie gebruiken na een lange winter.
Wellicht een teken van voorjaarsmoeheid.
Ik heb eens opgezocht wat dat nu eigenlijk inhoudt en ontdekte dat de volgende kenmerken, signalen en symptomen van toepassing zijn:

  • vermoeidheid
  • lusteloosheid
  • slecht slapen
  • snel geïrriteerd zijn
  • somberheid en pessimistische gevoelens
  • moeilijkheden om je te concentreren
  • je niet fit voelen

Minder beweging

In de winter hebben we vaak minder energie door gebrek aan zonlicht en doen we minder aan beweging. Doordat we minder bewegen heeft je lichaam minder mogelijkheden om afvalstoffen weg te werken.
Je bouwt hierdoor reserves aan afvalstoffen op. Hierdoor voel je je minder fit.

Reiniging

Tijd voor een voorjaarsschoonmaak dus!
Wil jij binnen korte tijd jouw energie en fitheid terug? Dan is de Clean 9 van Forever een aanrader!
Clean 9 is een 9 daags reinigingsprogramma op basis van aloë vera.
Naast dat deze aloë vera uit meer dan 200 vitamines en mineralen bestaat, bevat het ook het stofje saponine. Saponine zorgt voor reiniging van de darmen, het voert afvalstoffen af. Hierdoor kun je jouw andere voedingsstoffen beter opnemen. Met als resultaat dat je je fitter en energieker voelt maar ook opgewekter en stress bestendiger.
Een enorme boost dus voor lichaam en geest!

Gewichtsverlies

Fijne bijkomstigheid is dat je ook in die 9 dagen tijd vaak enkele kilo’s kunt afvallen indien nodig. Een goede start dus voor als je in de zomer weer strak in je bikini of zwembroek wilt!

Bewustwording

De Clean 9 is een reset van lichaam en geest en zorgt voor bewustwording ten aanzien van eten en bewegen.
Het geheel wordt ondersteund door natuurlijke voedingssupplementen die zorgen voor nog meer energie en een gelijkmatige bloedsuikerspiegel.

Geen dieet

In het begeleidende werkboekje staat stap voor stap beschreven hoe het werkt. Het is zeker niet moeilijk en kan juist voor een prettige dagelijkse structuur zorgen.
Het is geen dieet maar een bewuste keuze om anders met voeding om te gaan.
Afgelopen jaar heb ik een aantal keren de Clean 9 gedaan. Het bracht mij steeds veel energie en fitheid. Daarnaast ben ik er binnen 5 maanden tijd 10 kg mee afgevallen. Dankzij dit product heb ik een gezond gewicht bereikt en heb ik dit tot op heden weten te behouden.
Ik vind een gezond eetpatroon belangrijk.
Binnen de Clean 9 eet je vanaf dag 1 groente en fruit. En vanaf dag 3 eet je ’s avonds een normale gezonde maaltijd. Dit maakt dat het heel goed vol te houden is, zonder enorm honger gevoel.
Je wordt gestimuleerd om te bewegen en veel water te drinken.

Fit, energiek, slank, healthy, lifestyle

Vervolg mogelijkheden

Na de 9 dagen kun je verder gaan met de gewichtsbeheersing programma’s van Forever wanneer je meer wil afvallen.
Ook bied ik jou coachingstrajecten aan op basis van de methode PuurGezond. Hiermee leer je een blijvend gezond eetpatroon aan met lekkere, pure voeding.
Is het voor jou niet nodig om af te vallen maar wil jij wel verder werken aan fitheid en vitaliteit, dan is de Vital5 de oplossing. Dit pakket bevat een aantal producten die samen de basis vormen voor een vitaal leven.

Spectaculaire aanbieding!

De lente is vandaag begonnen!!
Om jou een energieke en fitte start te laten maken van het leukste seizoen van het jaar, heb ik nu een speciale aanbieding voor jou:

Bestel jij tussen 21 maart en 30 april een Clean 9 bij mij, dan ontvang je gratis naar keuze een Aloe Ever-Shield Deodorant Stick t.w.v. € 9,20 of een Forever BrightToothgel t.w.v. € 9,92.
PLUS je ontvangt maar liefst 50% korting op een 8 weeks PuurGezond coachingstraject. Normaal € 297,- en nu voor slechts € 148,50!! En hierbij krijg je ook nog eens GRATIS het boek PuurGezond ‘Slank in 8 stappen’+ 1 set stappenkaarten t.w.v. € 22,50
Alles bij elkaar een besparing van € 180,20

Gezondere, energiekere en slankere versie van jezelf

Wacht niet langer: ga jouw voorjaarsmoeheid te lijf en maak een vliegende start naar een gezondere, energiekere en slankere versie van jezelf!
Bestel tussen 21 maart en 30 april jouw Clean 9 en maak gebruik van deze spectaculaire aanbieding!
Heb jij er zin in? Meld je dan aan via mijn contact pagina 

Ik kijk uit naar jouw reactie!

Gezonde groet,

Martine

P.S: van elke deodorant en tandpasta die ik hierbij aan jou weggeef, doneer ik € 3,- aan Stichting De Honingraad in Breda: inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten (De HoningRaad)
Dus niet alleen een leuk kadootje voor jou maar ook voor iemand die jouw steun goed kan gebruiken!

 

Een gedachte over “Fit en energiek de lente in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *