Blog·Food·Lifestyle

Hoe behoud je je gewicht op vakantie…….10 tips!

Hoe zorg je er voor dat je op vakantie fit blijft en vol energie terug komt? 10 tips van Life-Smile and friends! Het is zomer! En hoewel het weer in Nederland niet altijd even zomers aandoet was het gisterenmiddag uiteindelijk heerlijk weer. En dat kwam goed uit want er stond een highwine op de planning!… Lees verder Hoe behoud je je gewicht op vakantie…….10 tips!

Blog·Food·Lifestyle

Over goede voornemens en hoe ze vol te houden….!

Het nieuwe jaar komt er aan en velen van ons hebben dan weer veel goede voornemens. Wat neem jij je voor om te veranderen of verbeteren in 2017? De traditie van goede voornemens met nieuwjaar gaan al vele jaren terug tot het BabyloniĆ« van 4000 jaar geleden. Toen hadden ze betrekking op het teruggeven van… Lees verder Over goede voornemens en hoe ze vol te houden….!

Blog·Food·Lifestyle

Top 5 PuurGezond recepten van Life-Smile

Het is inmiddels volop herfst. Een seizoen waarin we traditie getrouw massaal verkouden of zelfs ziek worden. Reden temeer om goed voor jezelf te (blijven) zorgen. Dit doe je vooral door volwaardig te eten door middel van pure en onbewerkte voeding. Voeding boordevol voedingsstoffen die voeden in plaats van vullen. Dit betekent veel verse groente,… Lees verder Top 5 PuurGezond recepten van Life-Smile

Blog·Lifestyle·Werk met passie

Hoe ontdek je jouw passie?

Wat is jouw passie? Wat zou jij het allerliefste willen doen? Werk jij nu met passie? Heb jij werk waar je Ć©cht jouw unieke talenten en kwaliteiten bij in kunt zetten? Wat is passie? Ik heb eens opgezocht wat passie precies betekent. Passie = een sterk gevoel van liefde/hartstocht Passie = iets wat je zielsgraag… Lees verder Hoe ontdek je jouw passie?

Blog·Lifestyle

Fit en energiek de lente in!

Lente! 20 maart: Het is vandaag lente!! Ik word hier altijd super vrolijk van! Heerlijk: weer de lange, zonnige dagen tegemoet. Lammetjes in de wei, voorjaarsbloemen in bloei en verse groene blaadjes aan de boom. De natuur ontwaakt! Voorjaarsmoeheid Zelf ontwaak ik ook weer uit mijn “winterslaap”. Ik heb weer veel meer zin om dingen… Lees verder Fit en energiek de lente in!